Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

maandag 11 september 2017

Villamedia: Inzenden voor subsidieaanvragen Mediafonds provincie Groningen

Inzenden voor subsidieaanvragen Mediafonds provincie Groningen
Tot 1 oktober kunnen journalisten die onderzoek doen naar actuele onderwerpen in de Groninger samenleving subsidie aanvragen bij het Mediafonds van de provincie Groningen. Met het Mediafonds wil de provincie een bijdrage leveren aan kwalitatief hoogstaande,…
Lees verder

Lokale omroepen overhandigen petitie aan Tweede Kamer
Aanstaande dinsdag wordt in Den haag een petitie aangebonden aan Tweede Kamerleden met de oproep extra te investeren in de lokale publieke omroep.
Lees verder

Journalisten ondertekenen manifest Verantwoordelijke Journalistiek
Maandag start de Week van de Vooruitgang' met daarin speciale aandacht voor het 'Manifest voor een Verantwoordelijke Journalistiek'.
Lees verder

Aflevering Spoorloos over ontvoering presentator en cameraman
Het tv-programma Spoorloos toont vanavond de aflevering waarin presentator Derk Bolt en cameraman Eugenio Follender in Colombia werden ontvoerd.
Lees verder

Einde voor Kamerbreed
Het politieke interviewprogramma Kamerbreed stopt. Dat zegt presentator Kees Boonman in een interview met Het Parool. Op 16 december is de laatste uitzending.
Lees verder