Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

dinsdag 12 september 2017

Villamedia: Verdachte van ontvoering doet aangifte tegen John van den Heuvel

Verdachte van ontvoering doet aangifte tegen John van den Heuvel
Shehzad H., die ervan wordt verdacht dat hij in 2016 zijn destijds tweejarige dochtertje Insiya vanuit Amsterdam naar India heeft laten ontvoeren, heeft aangifte gedaan tegen de moeder van de peuter en tegen journalist John van den Heuvel.
Lees verder

Schikking getroffen in zaak 'apenselfie'
De juridische strijd over wie de auteursrechten bezat van de foto van de selfie van een makaak-aap is voorbij. De partijen hebben een schikking getroffen. De eigenaar van de camera gaat er nu mee akkoord dat hij 25 procent van de opbrengsten van de…
Lees verder

Topman Sanoma Nederland stapt over naar Talpa
Peter de Mönnink zal einde jaar terugtreden als bestuursvoorzitter van Sanoma in Nederland en België.
Lees verder

Familie vermoorde journalist Kim Will start crowdfundactie voor beurs
Ter nagedachtenis van de Zweedse journalist Kim Wall zijn haar familie een vrienden een crowdfundingsactie gestart. Wall overleed vorige…
Lees verder

Journaliste ontvlucht Rusland na aanval
Journalist Yulia Latynina is Rusland ontvlucht na een serie aanvallen, melden diverse media. Bij de meest recente aanval werd haar auto in brand gestoken. De auto stond voor het huis van haar ouders geparkeerd, waar zij ook woont.
Lees verder