Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

dinsdag 31 oktober 2017

De maand van persreizen en beurzen!

Bekijk de online versie  
Holland - NBTC Holland Marketing
Geachte heer Lezer,
Groei binnen toeristische sector in beeld
Het wereldwijde toerisme blijft groeien. Ook in Nederland is het aantal buitenlandse gasten de laatste jaren flink toegenomen. De toeristische sector is zelfs harder gegroeid dan de rest van de economie.
Lees meer 
Wereld Toerisme Event 'Samen kansen pakken'
Op 27 september organiseerde NBTC samen met RECRON, MVO Nederland, ANVR, VvKR en Gastvrij Nederland het Wereld Toerisme Event. Duurzaamheid was het algemene thema en tevens was het 'Wereld Toerisme Dag'.
Lees meer 
Internationale aandacht voor Leeuwarden 2018
Leeuwarden ontvangt deze dagen internationale journalisten in het kader van ´Culturele Hoofdstad van Europa in 2018´. Deze persreis is een van de activiteiten die NBTC samen met partners organiseert.
Lees meer 
Een geslaagde Holland Experience Fam trip
In samenwerking met KLM, Amsterdam Airport Schiphol en Jet Airways heeft NBTC een Holland Experience Fam trip georganiseerd waarbij internationale touroperators uitgebreid kennis maakten met diverse steden.
Lees meer 
Culinaire journalisten bezoeken Cheese Valley
Het Groene Hart ontving van 4 t/m 6 oktober een groep van 15 internationale journalisten voor de eerste persreis gericht op Hollandse kaas. Daarvoor werden diverse plekken in de zogenaamde ´Cheese Valley´ aangedaan.
Lees meer 
Aandacht voor Hollandse meesters tijdens hermitagepersreis
Op 5 en 6 oktober vond een persreis gericht op de tentoonstelling Hollandse Meesters in de Hermitage plaats. 19 journalisten uit onder andere Frankrijk, Spanje en Italië waren op uitnodiging afgereisd naar Nederland.
Lees meer 
Holland met 40 partners vertegenwoordigd op WTM in Londen
Op 6, 7 en 8 november is Holland wederom groots aanwezig tijdens de World Travel Market in Londen. Tijdens de beurs is NBTC dit keer samen met bijna 40 partners én een gloednieuwe stand.
Lees meer 
NBTC aanwezig tijdens IMEX America 2017 in Las Vegas
Las Vegas diende dit jaar opnieuw als decor van de grootste meetings & conventions beurs ter wereld: IMEX America. Georganiseerd van 10 tot 12 oktober in The Sands Expo Convention Center.
Lees meer 
Holland - NBTC Holland Marketing
 
Volg ons op
Deze mail is verstuurd door
NBTC Holland Marketing
Postbus 63470, 2502 JL Den Haag.
Copyright 2017. Alle rechten voorbehouden.
Contact | Privacy policy | Disclaimer | Afmelden | Wijzig uw gegevens