Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

maandag 9 oktober 2017

Ga mee op ruimtereis met André

en ga met korting naar Madurodam
Bekijk de online versie indien deze e-mail niet goed zichtbaar is.
 
 
Header LifeGuard E-Zine
 
Rhino
Ranger Day in de Rhino Week
Praat tijdens de Rhino Week van 7 tot en met 14 oktober mee over de neushoorn. Jan Kees Schakel vertelt hoe hij met speciale sensoren neushoorns opspoort. En Jessica Babbich leert scholieren in Zuid-Afrika wat zij kunnen doen om de neushoorn te beschermen. En je hoort wat jij kunt doen! Meld je aan via info@rhinoweek.org.
meer info
 
 
 
Turtle
 
aaibaar
Dat een schildpad gevoel heeft in zijn poten, kop en staart is logisch. Maar wist je dat in het schild van een schildpad ook zenuwen en bloedvaten zitten, dus als je een schildpad aait over zijn schild voelt hij dat gewoon.
 
 
 
ga mee op ruimtereis
Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om als astronaut vanuit de ruimte naar onze prachtige planeet Aarde te kijken? André Kuipers neemt je op 11 november mee op reis in SpaceXperience in de Ziggo Dome.
reserveer de beste plekken
 
 
Witte giraffes in beeld
Witte Giraffe's
Supervet! In Kenia zijn twee witte giraffes gespot. Maak je geen zorgen, moeder en kind zijn niet ziek, ze hebben alleen bijna geen pigment waardoor hun huid geen kleur heeft. Dit is pas de derde keer dat deze zeldzame dieren op beeld zijn vastgelegd.
bekijk de video
 
 
ga met korting naar madurodam
Madurodam
Jij krijgt samen met 4 anderen 20% korting bij Madurodam! Mix net als Armin van Buuren een beat bij de draaitafel of sluit op tijd de Oosterscheldekering zodat Nederland niet onder water loopt.
meer info
 
 
 
 
 
 
 
 
Volg ons op:
 
Facebook   Twitter