Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

vrijdag 6 oktober 2017

Ons Oranje! Kevin Strootman valt definitief af bij Oranje

Kevin Strootman valt definitief af bij Oranje
Kevin Strootman sluit niet aan bij de selectie van het Nederlands elftal. De middenvelder van AS Roma heeft een spierblessure en is niet op tijd fit voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Zweden. Bondscoach Dick Advocaat roept geen vervanger op voor de 37-voudige international, zodat de groep uit 24 spelers bestaat. Het Nederlands elftal speelt zaterdag 7 oktober in en tegen Wit-Rusland. Het duel vindt plaats in de Borisov Arena en begint om 21.45 uur plaatselijke tijd (20.45 uur in Nederland). Dinsdag 10 oktober is Zweden Oranjes laatste tegenstander in WK-plaatsingsgroep A. Deze wedstrijd wordt gespeeld in de Amsterdam ArenA, kick-off 20.45 uur.
Lees verder

Oranje bikkelt op trainingsveld in Katwijk
Er werd flink gebikkeld, woensdag tijdens de tweede training van het Nederlands elftal in Katwijk. In de vele partijvormen die bondscoach Dick Advocaat voor zijn mannen had bedacht, ging het er soms spijkerhard aan toe. Het Nederlands elftal speelt zaterdag 7 oktober in en tegen Wit-Rusland. De wedstrijd vindt plaats in de Borisov Arena en begint om 21.45 uur plaatselijke tijd (20.45 uur in Nederland). Dinsdag 10 oktober is Zweden Oranjes laatste tegenstander in WK-plaatsingsgroep A. Deze wedstrijd wordt gespeeld in de Amsterdam ArenA, aftrap 20.45 uur. De winnaars vieren feest.
Lees verder

KNVB blokkeert 1461 tickets voor Nederland - Zweden
In vervolg op eerdere acties zijn voor de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Zweden op dinsdag 10 oktober aanstaande inmiddels 1461 toegangskaarten geblokkeerd. Dit zijn tickets waarvan de KNVB zeker weet dat ze via de 'zwarte markt' zijn of worden verhandeld en dat is in strijd met de KNVB Standaardvoorwaarden. Lijst met geblokkeerde kaarten 0,27 mb pdf De KNVB raadt Oranjesupporters aan de lijst met geblokkeerde tickets via bovenstaand document te checken. Supporters die van mening zijn dat hun kaart onterecht geblokkeerd is, kunnen contact opnemen met de KNVB via 0900-8075. De KNVB adviseert de supporters die een geblokkeerd ticket in hun bezit hebben, om voorafgaand aan de wedstrijd bij de verkopende partij het aankoopbedrag terug te vragen. Er vindt geen restitutie vanuit de KNVB plaats. Geblokkeerd ticket Supporters met een geblokkeerd ticket worden verzocht zich bij de KNVB te melden. Op basis van de verklaringen (aangevuld met kopieën en/of scans) van de geblokkeerde tickets kan de bond de zwarthandelaren verder aanpakken. Het uiteindelijke doel is te zorgen dat wedstrijden van het Nederlands elftal bereikbaar én betaalbaar zijn en blijven voor alle Oranjefans. Verder wil de bond dat supporters zich bewust worden van de enige officiële (weder)verkoopkanalen: www.onsoranje.nl/tickets, Amsterdam ArenA en AD. Via deze kanalen kan iedereen in de vrije verkoopperiode een ticket bemachtigen, zonder clubcard of lidmaatschapverplichting. Voor Nederland - Zweden zijn via de KNVB Ticketshop nog kaarten te koop in alle prijscategorieën. KNVB TicketshopKlik hier voor de officiële ticketshop.
Lees verder