Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

dinsdag 10 oktober 2017

Villamedia: Discussie over overheidsplan van minimum-uurtarief voor zzp’er

Discussie over overheidsplan van minimum-uurtarief voor zzp'er
Het kabinet wil een minimum-uurtarief voor zzp'ers, dat tussen de 15 en 18 euro te liggen.  Zzp'ers die van hun tarieven niet kunnen rondkomen zijn geen ondernemers, lijkt dus het standpunt van het nieuwe kabinet. Maar niet iedereen…
Lees verder

Uitgaven aan online advertentiemarkt groeien nog steeds
De markt voor advertenties op internet blijft flink groeien. De bestedingen groeiden in het eerste halfjaar van 2017 met 13 procent tot een bedrag van 954 miljoen euro. Dat blijkt dinsdag uit een rapport dat accountant- en adviesbureau Deloitte uitvoerde…
Lees verder

Oud-topman VNU Joep Brentjens (77) overleden
Joep Brentjes, voormalig VNU-topman is op 77-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de Raad van Bestuur van Océ Holding gemeld.
Lees verder

Oscar Garschagen niet ontslagen door NRC
De uit zijn functie ontheven China-correspondent voor NRC, Oscar Garschagen, is niet ontslagen. Er is een regeling met hem getroffen. Per 2018 mag hij met vervroegd pensioen. Dat bevestigt hoofdredacteur Peter Vandermeersch.
Lees verder

Jolande van der Graaf weg bij De Telegraaf
Jolande van der Graaf, sinds jaar en dag misdaadverslaggever bij De Telegraaf, vertrekt bij de krant. 'We zijn in goed overleg uit elkaar gegaan', zegt Van der Graaf desgevraagd. Op de precieze reden van de breuk wil ze niet ingaan.
Lees verder