Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

maandag 30 oktober 2017

Villamedia: Drie keer: apps om telefonische interviews op te nemen

Drie keer: apps om telefonische interviews op te nemen
Wie een telefonisch interview afneemt is al lang niet meer aangewezen op alleen een razendsnelle pen en een superscherp geheugen. Met de juiste app neem je dat belangrijke interview gewoon op als audiobestand. Dit zijn de apps die je moet hebben.
Lees verder

Pretium ziet af van hoger beroep tegen journalist Olsthoorn
Telecomprovider Pretium heeft het beroep in de zaak tegen freelance journalist Peter Olsthoorn op het laatste moment ingetrokken. Het pleidooi zou aanstaande maandag plaatsvinden.
Lees verder

Definitief onderzoek naar de werkwijze van voormalig China correspondent Garschagen van @nrc verschenen @nrcombudsman @fransoremus
De hoofdredactie van NRC heeft de vroegere assistent Zhang Chaoqun van voormalig China-correspondent Oscar Garschagen excuses aangeboden voor haar eerste blog…
Lees verder

Trouw-columnist Akkerman wint Heldringprijs
Trouw-columnist Stevo Akkerman heeft de J.L. Heldringprijs voor de beste columnist gewonnen. De J.L. Heldringprijs wordt sinds 2012 uitgereikt en is vernoemd naar Jérôme Louis Heldring (1917-2013), oud-hoofdredacteur van NRC Handelsblad.
Lees verder

Kritiek op 'gelach' van Voetbal Inside bij misbruikverhaal Brandt Corstius
In de uitzending van maandagavond zullen de mannen van tv-programma Voetbal Inside terugkomen op hun opmerkingen van vrijdagavond over de misbruikzaak van Jelle Brandt Corstius. Afgelopen weekend ontstond er nogal wat ophef over hun gedrag.
Lees verder