Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

maandag 9 oktober 2017

Villamedia: Vermiste freelance fotograaf dood teruggevonden in Mexico

Vermiste freelance fotograaf dood teruggevonden in Mexico
Het lichaam van de vorige week ontvoerde fotograaf Edgar Daniel Esqueda Castro is teruggevonden vlakbij het vliegveld in zijn woonplaats San Luis Potosí in Mexico. Zijn…
Lees verder

Lichaamsdelen journaliste Kim Wall gevonden
De Deense politie heeft het hoofd en de benen van de Zweedse journaliste Kim Wall gevonden. Ook hebben duikers kledingstukken gevonden. Dat heeft de politie op een persconferentie bekendgemaakt.
Lees verder

DUIC wil nu ook omroep worden
De Utrechtse Internet Courant (DUIC) wil de uitzendrechten voor de lokale omroep van de stad Utrecht krijgen. Dat heeft DUIC zelf bekendgemaakt op haar website.
Lees verder

Orkaan Irma maakt nog steeds slachtoffers; krant The Today stopt
The Today, een van de kranten op het door orkaan Irma geplaagde Sint Maarten, stopt. De eigenaar kan de zware investeringen die nodig zijn voor een herstart, na de schade die de orkaan heeft gebracht, niet rechtvaardigen.
Lees verder

Referendum over sleepnet-wet zo goed als binnen
Er komt - zeer waarschijnlijk - een referendum over de sleepwet, de term in de volksmond voor de nieuwe Wet op de inlichtingen en veiligheidsdiensten (Wiv). De benodigde 300.000 handtekeningen om een raadgevend referendum mogelijk te maken, zijn vandaag…
Lees verder