Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zondag 5 november 2017

Anaconda: 9 meter (s)lang! ๐Ÿ

Bekijk de online versie indien deze e-mail niet goed zichtbaar is
Bamboenieuws
van de WNF-Bamboeclub WWF
Bamboeclub
Anaconda: 9 meter (s)lang!
 
Anaconda
 
Hallo kleine ontdekker,

Wist je dat de anaconda de zwaartse slang van de wereld is? En hij kan ook nog eens 9 meter lang worden! Kijk maar eens hoe groot hij is! Je leest ook hoe je zelf een rolslang kunt maken. We hebben weer een leuk voorleesverhaal en maak kans op het boek van de Kleine IJsbeer!

PipaPanda wenst je veel lees-, luister- en kijkplezier!
Pannenkoekenfeest
leuke cadeau-tips
Leuk cadeautje voor Sinterklaas of Kerst? Kijk eens in de webshop! Je vindt er leuke pluchen dieren, boeken, puzzels en nog veel meer. Nieuw in de webshop is een feestelijke pannenkoekenset. Met een sjabloon maak je een mooie wilde dieren pannenkoek voor op een feestelijk wilde dierenbord!
ga naar cadeau-tips
Knutsel slang
maak een rolslang
Van een WC-rolletje kun je makkelijk een slang maken! Kijk maar eens naar het voorbeeld. Je kunt er één zelf inkleuren of je kiest voor de al ingekleurde versie. Plak het op de WC-rol, knip de slang uit en klaar is je rolslang!
maak een rolslang
Het krokodillenvogeltje
Voorleesverhaal: het krokodillenvogeltje
De grote, oude krokodil is helemaal niet zo gevaarlijk als je zou denken. Geen dier durft de rivier over te steken of toch wel? Lees het verhaal over het krokodillenvogeltje en kom het te weten!
lees meer
Prijsvraag
Prijsvraag: Win boek kleine ijsbeer
Alle dieren die je hier ziet wonen op plekken waar het heel koud is. Behalve een: welke dier is dat?
DOE mee
tot de volgende keer!
bamboeclub.nl
fun
dierenbieb
games
kleurplaten
Volg ons op:
E-mail PipaPanda!