Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zaterdag 4 november 2017

Gemeente Den Haag: Ary Schefferstraat: werkzaamheden

Ary Schefferstraat: werkzaamheden
Vanaf 13 november 2017 zijn er onderhoudswerkzaamheden in de Ary Schefferstraat.
Lees verder

Archeologen vinden sporen uit de steentijd op de Steynhof
Archeologen van de gemeente doen in oktober en november opgravingen op de Steynhof in Wateringse Veld. Ze vinden sporen uit de steentijd en dat is zeldzaam.
Lees verder

Ga met elkaar in gesprek in de Week van de Dialoog
Van vrijdag 3 tot en met zondag 12 november 2017 is het de nationale Week van de Dialoog. Ook Den Haag doet mee. Op verschillende plekken in de stad kunt u aan dialoogtafels met stadsgenoten praten over het thema 'Samen kleurrijk'.
Lees verder

Bekijk de films van Movies that Matter over kinderrechten
Kom naar 1 van de voorstellingen van Movies that Matter en bekijk 2 films over kinderrechten. UNICEF is er ook bij om te vertellen over kinderrechten in Nederland en in de rest van de wereld. Iedereen is welkom op 15, 18, 19 en 20 november.
Lees verder

Subsidie voor ondernemers om schoner te rijden
De subsidieregeling waarmee ondernemers elektrische scooters, high speed elektrische fietsen en bakfietsen met trapondersteuning kunnen kopen of leasen, is verlengd tot 1 april 2018.
Lees verder