Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zaterdag 4 november 2017

Gemeente Den Haag: Den Haag krijgt een Voedselpark

Den Haag krijgt een Voedselpark
In het Zuiderpark in Den Haag komt een voedselpark waar Hagenaars kunnen leren over het belang van gezonde en duurzame voeding. Het huidige NME-terrein wordt hiervoor verder ontwikkeld en in zijn geheel ingericht als Voedselpark.
Lees verder

Opening Japanse Tuin zorgt voor aftrap Groenweek in Den Haag
Kuieren, luisteren, bezinnen, genieten. Dat kan allemaal in de Haagse bossen, parken, duinen en landgoederen. De herfstvakantie is daar uitstekend geschikt voor.
Lees verder

Snack Vis Kiosk en Vishandel Rick Buijs winnen de prijsvraag Haagse Kiosken
Snack Vis Kiosk (Nassauplein) en Vishandel Rick Buijs (Zuiderparklaan) hebben de prijsvraag Haagse Kiosken gewonnen. Tijdens de tijdelijke tentoonstelling Haagse Kiosken heeft wethouder Boudewijn Revis (Buitenruimte, VVD) de winnaars bekend gemaakt.
Lees verder

De Kartiniprijs 2018: Draag jezelf of een ander voor!
De Kartiniprijs is een gemeentelijke vrouwen-emancipatieprijs die jaarlijks wordt uitgereikt. De prijs benadrukt het belang van een gelijkwaardige positie en participatie van vrouwen en mannen.
Lees verder

Kademuur Veenkade klaar voor volgende 100 jaar
De kademuur langs de Veenkade is vervangen. Bewoners krijgen er een veilige, stabiele kade met mooie banken en bestrating voor terug.
Lees verder