Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zaterdag 4 november 2017

Gemeente Den Haag: Den Haag maakt verkiezingen nog toegankelijker

Den Haag maakt verkiezingen nog toegankelijker
De gemeente Den Haag gaat stemmen bij de gemeenteraadsverkiezing volgend jaar nog laagdrempeliger maken. In het plan van aanpak dat burgemeester Pauline Krikke vandaag naar de gemeenteraad heeft gestuurd, worden extra voorzieningen aangekondigd om de drempel voor met name ouderen, scholieren en studenten verder te verlagen.
Lees verder

Sportmarkt tijdens opening Beweegloket in Den Haag
Op zaterdag 4 november a.s. wordt in de Sportcampus Zuiderpark het Beweegloket Den Haag geopend. Het Beweegloket is hét loket dat Hagenaars met een beperking helpt een passende sport of beweegactiviteit te vinden.
Lees verder

Daan is Heer en Meester in Den Haag
De stad Den Haag is dezer dagen het decor voor opnamen van de film Heer en Meester. In deze film van Omroep MAX is hoofdrolspeler Valentijn Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans) te zien bij Paleis Noordeinde, Hotel des Indes en gebouw de Rode Olifant.
Lees verder

Den Haag verstevigt positie als popstad
Stimulering van het Popdistrict, een nieuw poppodium, meer pop in de wijk en een platform voor Urban Arts. Dit zijn een aantal van de actie die Den Haag gaat doen om het Haagse popklimaat verder te versterken. Dit staat in de nieuwste Haagse Popnota: Ruimte voor Pop.
Lees verder

Ondernemersplein Den Haag in teken van Building Business
Den Haag - Op 3 november 2017 organiseren de gemeente Den Haag en Rabobank Regio Den Haag voor de negende keer het Ondernemersplein: hét businessevent voor de regio Den Haag. Tijdens Het Ondernemersplein Den Haag 2017 draait het om 'Building Business'.
Lees verder