Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

dinsdag 14 november 2017

Gemeente Den Haag: Den Haag start internationale campagne ‘Stad aan Zee’

Den Haag start internationale campagne 'Stad aan Zee'
Met de 'Duik in Den Haag' is de bijzondere internationale campagne om Den Haag als stad aan zee te promoten van start gegaan.
Lees verder

Gratis kunst en cultuur op 15e editie Ooievaarsfestival
Op zondag 19 november kan jong en oud in het Atrium van het Haagse stadhuis weer gratis kennismaken met alles wat er in Den Haag en omstreken op cultureel gebied te doen is met de Ooievaarspas. Het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival wordt speciaal voor Ooievaarspashouders georganiseerd en is toegankelijk voor iedereen.
Lees verder

Help de handhavers in Escamp en zorg samen voor een veilige en leefbare wijk
De handhavers in Escamp houden zich dagelijks bezig met parkeerproblemen, hondenoverlast en rommel op straat. Help hen bij het veilig en leefbaar houden van uw buurt.
Lees verder

Experiment vrijwillige vuurwerkvrije zones
Tijdens de jaarwisseling begint de gemeente Den Haag een proef met vrijwillige vuurwerkvrije zones in stadsdeel Scheveningen.
Lees verder

Intocht Sinterklaas op 18 november
Zaterdag 18 november 2017 komt Sinterklaas met Pakjesboot 070 rond 11.30 uur aan in de 2e Binnenhaven van Scheveningen. Daarna maakt hij samen met zijn pieten een rijtoer door de winkelstraten van Scheveningen en Den Haag.
Lees verder