Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zaterdag 4 november 2017

Gemeente Den Haag: Den Haag tekent Nationaal Betonakkoord voor verduurzaming sector

Den Haag tekent Nationaal Betonakkoord voor verduurzaming sector
Wethouder Duurzaamheid Joris Wijsmuller heeft namens de gemeente Den Haag het Nationaal Betonakkoord getekend. Doelstelling van het akkoord is 35 procent minder CO2-uitstoot in 2030, tot 95 procent minder uitstoot in 2050.
Lees verder

Gemeente legt gebiedsverboden op na drugsoverlast
In de strijd tegen drugs en overlast in het centrum heeft de gemeente Den Haag een flink aantal jongeren een gebiedsverbod opgelegd.
Lees verder

Voormalig ministerie SZW wordt onderdeel van Haagse veiligheidscampus
Tijdens de internationale vastgoedbeurs Expo Real in München hebben de gemeente Den Haag en MRP SoZa B.V. een intentieovereenkomst getekend voor de huur van 4.000 m2 in het voormalige ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) in het stationsgebied Laan van Nieuw-Oost Indië in Den Haag.
Lees verder

Ontdek het Haagse groen in de herfst
Gemeente Den Haag nodigt Hagenaars uit om de Haagse bossen, parken, duinen en landgoederen te 'ontdekken' in de herfst met wandelingen in bijvoorbeeld Zuiderpark of het Westduinpark, een speciale wandeling door de Japanse tuin of een workshop over eetbare natuur.
Lees verder

Den Haag partner Alliantie Nederland Rookvrij
Den Haag sluit zich aan bij de Alliantie Nederland Rookvrij. Dat betekent dat de gemeente gaat inzetten voor meer draagvlak om het gebruik van tabak te ontmoedigen.
Lees verder