Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zaterdag 4 november 2017

Gemeente Den Haag: Enquête dienstverlening Haags Gemeentearchief invullen

Enquête dienstverlening Haags Gemeentearchief invullen
Maakt u gebruik van diensten en producten van het Haagse Gemeentearchief? Vul dan alstublieft de vragenlijst over dienstverlening in.
Lees verder

Actie voor veilige wijk Laak Centraal
Donderdagavond 26 oktober hielden politie, brandweer, douane, HTM en meerdere gemeentelijke teams een actie in Laak Centraal. Zij reageerden op signalen van bewoners, ondernemers en professionals over overlast, misstanden en mogelijke criminaliteit.
Lees verder

Sportmarkt in Sportcampus Zuiderpark: sporten voor mensen met een beperking
Heeft u een beperking en wilt u graag sporten? Kom op 4 november naar de Sportmarkt van Sportcampus Zuiderpark en ontdek welke sport er bij u past. Ook wordt het Beweegloket dan geopend om mensen met een beperking te helpen een leuke sport in de buurt te vinden.
Lees verder

Opruimen weesfietsen in Bezuidenhout Oost
In november begint de weesfietsenaanpak Bezuidenhout Oost. Fietsen die langer dan 28 dagen ongebruikt en onbeheerd op de openbare weg staan worden weggehaald.
Lees verder

Juliana van Stolberglaan: werkzaamheden gedeelten fietspad
Van 23 oktober tot en met 22 december 2017 zijn er werkzaamheden aan gedeelten van het fietspad in de Juliana van Stolberglaan.
Lees verder