Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zaterdag 4 november 2017

Gemeente Den Haag: Haagse Succes Awards voor ideeën om verbinding in de stad te bevorderen

Haagse Succes Awards voor ideeën om verbinding in de stad te bevorderen
Om de verbinding tussen Hagenaars te stimuleren worden dit jaar voor het eerst de Haagse Succes Awards uitgereikt. Iedereen die zich inzet om inwoners met elkaar in contact te brengen kan zich tot zondag 1 oktober inschrijven om in hun eigen stadsdeel kans te maken op een geldprijs van €1.250 euro voor hun initiatief.
Lees verder

Gemeente organiseert van 6 tot en met 13 oktober de Haagse Fietsweek
De gemeente Den Haag organiseert samen met partners van 6 tm 13 oktober de Haagse fietsweek. Hagenaars fietsen met elkaar 5 miljoen kilometer per week.
Lees verder

Willem Pijper Prijs 2017 voor componist Hugo Morales
Componist Hugo Morales is de winnaar van de Willem Pijper Prijs 2017 voor zijn werk Equid. 'Met de Willem Pijperprijs eert de Johan Wagenaar Stichting composities met een signaalfunctie, die het unieke geluid van een componist belichten.
Lees verder

Werkzaamheden van start aan het Prins Bernhardviaduct
Vanaf aanstaande vrijdag moet autoverkeer dat de stad via het Prins Bernhardviaduct uit wil omrijden. Vanaf 06.00 uur op vrijdagochtend 29 september 2017 gelden omleidingsroutes via de Zuid-Hollandlaan en de Lekstraat.
Lees verder

Den Haag internationaal gecertificeerd m.b.t. gebruik data / samenwerking met CBS van start
Met de lancering van het CBS Urban Data Center/Den Haag ging vandaag, dinsdag 26 september, de samenwerking tussen het CBS en de gemeente Den Haag officieel van start.
Lees verder