Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zaterdag 4 november 2017

Gemeente Den Haag: Laatste Haags Succes Award 2017 uitgereikt

Laatste Haags Succes Award 2017 uitgereikt
In Muzee Scheveningen is dinsdagavond de laatste Haags Succes Award 2017 uitgereikt. Winnaar was de wijkvereniging Scheveningen.
Lees verder

Duitsland biedt kansen voor MKB Den Haag
Tien Haagse ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) zullen in 2018 actief begeleid worden bij het opzetten en vergroten van hun afzet in Duitsland.
Lees verder

58 woongebouwen beter toegankelijk voor scootmobiel en rollator
In de stad Den Haag zijn in het afgelopen jaar 58 woongebouwen aangepast om ervoor te zorgen dat mensen hier langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. In de gebouwen wonen vooral ouderen en mensen met een beperking.
Lees verder

Ton extra subsidie voor elektrische scooters en fietsen voor ondernemers
De subsidieregeling waarmee ondernemers elektrische scooters, high speed elektrische fietsen en bakfietsen met trapondersteuning kunnen kopen of leasen, is zo'n succes dat er extra geld bijkomt en de termijn wordt verlengd.
Lees verder

Tentoonstelling Koningin Julianaplein, je kunt het plein nu al beleven
Hoe ziet het plein voor Den Haag Centraal er in de toekomst uit, hoe beleef je het om over het groene plein naar de Koekamp te lopen en hoe ziet het gebouw er in het 'echt' uit. Dat kun je allemaal beleven tijdens de tentoonstelling over het Koningin Julianaplein die van 24 oktober tot en met 17 november in het Atrium van het Stadhuis te zien en virtueel te 'voelen' is.
Lees verder