Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zaterdag 4 november 2017

Gemeente Den Haag: Meer maatregelen nodig om klimaatdoelstellingen te halen

Meer maatregelen nodig om klimaatdoelstellingen te halen
Den Haag wil in 2040 klimaatneutraal zijn. De gemeente is goed op weg, maar er zijn nog meer maatregelen nodig. Dit blijkt uit het rapport dat de Raad van Bestuur van Siemens Nederland heeft opgesteld om de gemeente hierover te adviseren.
Lees verder

Eerste onderdelen tunnelboormachine aangekomen
Na een lange reis vanuit Duitsland kwamen op donderdag 5 oktober 2017 de 1e onderdelen van de tunnelboormachine aan op de bouwplaats in de Vlietzone. Komende weken worden alle onderdelen vanuit Duitsland naar het werkterrein in de Vlietzone gebracht.
Lees verder

De Savornin Lohmanplein: snoeiwerkzaamheden
Van 9 tot 20 oktober 2017 wordt het groen bij het De Savornin Lohmanplein gesnoeid. Met het snoeien wordt het plein weer zichtbaar vanaf de straat.
Lees verder

Vrouw Avenweg deels en aangrenzende straten: vervanging beplanting
In een aantal straten in de Rietbuurt is de haag in een slechte conditie. Daarom plant de gemeente eind november een nieuwe haag. De oude wordt eind oktober al weggehaald.
Lees verder

Herfstwandelingen en workshops
Den Haag is extra mooi in de herfst. De gemeente nodigt u uit de Haagse bossen, parken, duinen en landgoederen te 'ontdekken'.
Lees verder