Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zaterdag 4 november 2017

Gemeente Den Haag: Ondergrondse fietsenstalling pas in najaar deels open

Ondergrondse fietsenstalling pas in najaar deels open
De bouw van de ondergrondse fietsenstalling onder het Koningin Julianaplein loopt uit. Oorzaak van de vertraging zijn diverse tegenslagen waar de aannemer mee te maken kreeg. Daarnaast ziet de aannemer zich genoodzaakt om haar bouwtechniek te wijzigen. Hierdoor kan de bouwtijd 7 tot 10 maanden langer duren. Dat heeft het aannemersbedrijf laten weten.
Lees verder

Toelichting burgemeester Pauline Krikke op besluit bekerwedstrijd Scheveningen-Ajax in Cars Jeans Stadion
"De bekerwedstrijd tegen Ajax is voor SVV Scheveningen een unieke gebeurtenis. Het moet een voetbalfeest worden voor de club en voor de supporters. Dat kan alleen als de organisatie veilig en goed verloopt. Daarom heeft de gemeente de afgelopen dagen intensief en veelvuldig overleg gevoerd, zowel binnen de driehoek met politie en OM, als met Scheveningen.
Lees verder

Welstandsnota 2017: beter, makkelijker en duurzamer
Het Haagse College van B&W heeft de Welstandsnota 2017 gepresenteerd. Deze nieuwe nota maakt nieuwe ontwikkelingen beter en makkelijker mogelijk. 'Bovendien is deze nota ook veel ambitieuzer als het gaat om de verduurzaming van Haagse woningen.'
Lees verder

Floor Zegwaard wint de Haagse Onderwijs Prijs 2017
Floor Zegwaard van het Maerlant Lyceum heeft de Haagse Onderwijs Prijs gewonnen. Hij heeft van zijn passie zijn beroep kunnen maken.
Lees verder

Campagne Herken een beroerte
Lees verder