Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zaterdag 4 november 2017

Gemeente Den Haag: Ooievaarsfestival in het Atrium

Ooievaarsfestival in het Atrium
Kom op zondag 19 november naar het Atrium in het Haagse stadhuis voor het Ooievaarsfestival. Tijdens dit gratis festival kunnen Ooievaarspashouders en hun vrienden en familie kennismaken met kunst en cultuur uit de regio.
Lees verder

Bloemenstrook voor bijen is het winnende idee voor het wijkbudget Mariahoeve
Bewoners uit Mariahoeve konden van 23 september tot 1 oktober stemmen op 5 ideeën voor het wijkbudget voor Mariahoeve. Het wijkbudget is een bedrag dat bewoners van Mariahoeve in 2017 kunnen uitgeven aan zaken die zij belangrijk vinden voor de wijk en die de wijk prettiger, mooier of socialer maken
Lees verder

Sophialaan, Schelpkade en Nassaulaan: aanleg 30 kilometer zones
Tussen maandag 6 november en vrijdag 17 november legt de gemeente 30 kilometer zones aan in een deel van Willemspark. Er worden drempels en verkeersborden geplaatst.
Lees verder

Inloopbijeenkomst Florence Nightingalepark
Op 7 november is er een inloopbijeenkomst over het voorlopig ontwerp van het Florence Nightingalepark. Het ontwerp is opgesteld op basis van wensen van inwoners uit omliggende wijken.
Lees verder

Fietspad Vinkenlaantje: werkzaamheden
De brug in het fietspad Vinkenlaantje ter hoogte van Dr. R.J. Fruinplantsoen wordt vanaf begin oktober tot eind december 2017 vervangen. De brug is deze periode afgesloten.
Lees verder