Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zaterdag 4 november 2017

Gemeente Den Haag: Peter Hennephof nieuwe gemeentesecretaris Den Haag

Peter Hennephof nieuwe gemeentesecretaris Den Haag
Peter Hennephof wordt benoemd tot gemeentesecretaris en algemeen directeur bestuursdienst van de gemeente Den Haag. Hij vervult op dit moment de functie van hoofddirecteur bij de Dienst Justitiële Inrichtingen van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en is daarmee verantwoordelijk voor het gevangeniswezen in Nederland.
Lees verder

Vier Haagse nominaties voor 'Schoonste winkelgebied'
De gemeente Den Haag is trots op de aanwezigheid van vier Haagse winkelgebieden in de Top tien bij de verkiezing van het 'Schoonste winkelgebied van Nederland'.
Lees verder

Gemeente Den Haag trapt start Klimaatstraatfeest af
Op de Dag van de Duurzaamheid start de tiende editie van het Klimaatstraatfeest. Den Haag doet dit jaar voor het eerst mee. Het Klimaatstraatfeest wordt feestelijke afgetrapt met een echt straatfeest, dit is ook de afsluiting van de Haagse Week van de Duurzaamheid.
Lees verder

Gemeente stimuleert autodelen
De gemeente Den Haag zet de komende tijd stevig in op het stimuleren van autodelen om zo de gestelde ambitie van 5.000 deelauto's eind 2018 te realiseren. In het stimuleringsprogramma Autodelen 2017-2018 staat hoe wethouder Tom de Bruijn (Milieu) dit wil bereiken.
Lees verder

Bouwproject voormalige HALO van start
Het gebouw van de voormalige Haagse Academie voor Lichamelijke Ontwikkeling (HALO) is deze week officieel overgedragen aan de gemeente Den Haag. Hiermee is de weg vrijgemaakt voor de bouw van 38 appartementen door een groep particulieren.
Lees verder