Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zaterdag 4 november 2017

Gemeente Den Haag: Start eerste side event GP Judo

Start eerste side event GP Judo
De komende vier jaar organiseert Judo Bond Nederland (JBN) in samenwerking met de gemeente Den Haag een groot internationaal judotoernooi: The Hague Grand Prix Judo.
Lees verder

Mooier Den Haag door minder reclame
Er komt veel minder vaste reclame in de Haagse straten. Ook wordt er in de woonwijken geen reclame meer toegestaan, zonder overleg met de buurt.
Lees verder

Bredere overkapping A12 achter Malietoren zorgt voor veel nieuw groen
Den Haag investeert om de route van Den Haag Centraal Station naar de Koekamp en het Haagse Bos aantrekkelijker te maken.
Lees verder

Fokkerhaven aantrekkelijker ingericht voor horeca, evenementen en recreatie
Het hele buitengebied rondom de Fokkerhaven in de Binckhorst is opgeknapt. Vooruitlopend op de ontwikkelingen in de Trekvlietzone is deze omgeving geschikt gemaakt voor recreatie, evenementen en horeca.
Lees verder

Gemeente spant kort geding aan tegen stichting Qanitoen
De gemeente Den Haag spant een kort geding aan tegen de stichting Qanitoen. Vandaag is vastgesteld dat in het pand van de stichting aan de Cillierstraat een gebedsdienst plaatsvond.
Lees verder