Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zaterdag 4 november 2017

Gemeente Den Haag: Travaux débutent sur le Prins Bernhardviaduct

Travaux débutent sur le Prins Bernhardviaduct
A partir du vendredi 29 septembre 6h00, le trafic ne pourra plus passer par le Prins Bernhardviaduct et devra faire un détour. La circulation devra passer par la Zuid-Hollandlaan et le Lekstraat.
Lees verder

Sloopregeling Den Haag verlengd
De gemeentelijke subsidieregeling om vervuilende dieselvoertuigen, brommers en snorfietsen van de weg te krijgen is succesvol. Er zijn sinds de invoering in oktober 2016 al 350 voertuigen gesloopt, waarvan ongeveer twee derde brommers en snorfietsen en een derde dieselauto's.
Lees verder

Den Haag organiseert de Week van de Duurzaamheid
De gemeente Den Haag organiseert van 3 tot 10 oktober de Week van de Duurzaamheid. Deze week staat in het teken van de vele duurzame initiatieven door Hagenaars en van alle activiteiten die de gemeente Den Haag zelf doet op het gebied van duurzaamheid.
Lees verder

ICT-systemen Gemeente Den Haag getest door hackers, geen ernstige bugs gevonden
Meer dan twintig ethical hackers hebben vanmorgen, vrijdag 29 september, geprobeerd de ICT-systemen van de gemeente Den Haag te hacken.
Lees verder

Den Haag organiseert internationaal congres aanpak huiselijk geweld en kindermishandeling
Van 1 tot en met 4 oktober vindt in het World Forum de 15e Internationale conferentie over kindermishandeling en huiselijk geweld plaats. Het thema van de conferentie is: multidisciplinaire aanpak van kindermishandeling en het doorbreken van intergenerationeel geweld.
Lees verder