Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

maandag 13 november 2017

Gemeente Den Haag: Weekendafsluiting Laan van Delfvliet: omleidingen van en naar A4 en A13

Weekendafsluiting Laan van Delfvliet: omleidingen van en naar A4 en A13
Van vrijdag 17 november, 21.00 uur tot maandag 20 november, 05.00 uur is de Laan van Delfvliet afgesloten voor verkeer. De Laan van Delfvliet ligt in het knooppunt Ypenburg en heeft toe- en afritten naar de A4, de A13, Rijswijk en Ypenburg.
Lees verder

Ary Schefferstraat: aanpassing rijrichting
In de Ary Schefferstraat wordt gewerkt aan de weg. Na de werkzaamheden wordt de straat eenrichtingsverkeer.
Lees verder

Bereikbaarheid Segbroek voor vuilniswagen
Een aantal straten in Segbroek is niet bereikbaar voor de vuilniswagens van de Haagse Milieu Service (HMS). Hierdoor kunnen de ondergrondse restafvalcontainers niet worden geleegd en het vuilnis en grofvuil niet worden opgehaald.
Lees verder

Gemeente Den Haag en Eneco ontwikkelen Living Lab Scheveningen
De gemeente Den Haag en Eneco starten een Living Lab Scheveningen. Slimme lichtmasten (Smart City Hubs) spelen daarbij een belangrijke rol. Verschillende diensten en toepassingen worden benut om bij te dragen aan een veiliger en aantrekkelijker Scheveningen.
Lees verder

Volg het stadsgesprek Spuikwartier
Op maandagavond 13 november is er een stadsgesprek Spuikwartier in de Centrale Bibliotheek. Geïnteresseerden praten dan over de openbare ruimte in het Spuikwartier. Het stadsgesprek is maandagavond online te volgen.
Lees verder