Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zaterdag 4 november 2017

Gemeente Den Haag: Wereldconferentie bestrijding tbc en longziekten volgend jaar naar Den Haag

Wereldconferentie bestrijding tbc en longziekten volgend jaar naar Den Haag
Den Haag, 12 september 2017 - Vandaag kondigde demissionair minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aan dat in 2018 de Union World Conference on Lung Health in Nederland wordt gehouden.
Lees verder

Den Haag investeert verder in duurzame groei
De gemeente Den Haag investeert volgend jaar in de duurzame groei van de stad. De financiën van Den Haag zijn goed op orde. De lasten voor bewoners en bedrijven blijven ook in 2018 laag.
Lees verder

Gemeente Den Haag stimuleert en faciliteert Sociaal Ondernemen
Tijdens het congres 'de social enterprise als businesspartner van de gemeente' op 14 september lanceert de gemeente Den Haag, samen met de Social Club Den Haag, de Social Hub. De Social Hub is zowel een kennisbank als een platform, specifiek voor sociaal ondernemers.
Lees verder

Parkeeroverlast Scheveningen voor einde van het jaar aangepakt
De parkeeroverlast in Scheveningen wordt nog dit jaar aangepakt. Het college van burgemeester en wethouders heeft mede op verzoek van bewoners besloten om in het Haven-, Staten- en Geuzenkwartier vanaf 30 november betaald parkeren in te voeren.
Lees verder

Meer banen en meer werk door internationale organisaties in Den Haag
De status van Den Haag als Internationale stad van Vrede en Recht betaalt zich steeds meer uit. In totaal leveren de internationale organisaties ruim 38.500 banen op in Den Haag en regio.
Lees verder