Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

maandag 6 november 2017

Greenpeace: Tragisch ongeluk in Brazilië

Tragisch ongeluk in Brazilië
Met pijn in het hart bevestigen wij dat een van onze collega's en vrienden om het leven is gekomen bij een tragisch vliegtuigongeluk in Brazilië.
Lees verder

Hoe groen is jouw energiebedrijf?
In de stroomranglijst kun je zien hoe groen jouw energieleverancier is. Samen met de Consumentenbond, Natuur & Milieu en Wise hebben we ook dit jaar weer een onderzoek gedaan naar alle bedrijven die in Nederland stroom aan consumenten verkopen. Bekijk hieronder hoe goed jouw stroomleverancier...
Lees verder

NIKS officieel gelanceerd door Sophie Hilbrand
Het meest gevraagde cadeau voor de feestdagen, NIKS, is vandaag officieel gelanceerd. Sophie Hilbrand - die zelf aangaf ook graag NIKS te willen krijgen tijdens de feestdagen - overhandigde hiervoor het eerste exemplaar aan Faiza Oulahsen van Greenpeace.
Lees verder

4 redenen waarom het nieuwe duurzaamheidsbeleid van Coca-Cola de plastic soep niet oplost
Coca-Cola toont zich weinig ambitieus in het vandaag gepubliceerde duurzaamheidsbeleid voor West-Europa. De frisdrankgigant noemt nauwelijks concrete doelstellingen om zijn plastic voetafdruk tegen te gaan. Voorlopig blijft het bedrijf leunen op nieuw plastic, terwijl het allang mogelijk is om...
Lees verder