Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

vrijdag 10 november 2017

Het Koninklijk Huis: Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven aanwezig bij Peter Stuyvesant bal

Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven aanwezig bij Peter Stuyvesant bal
Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden en prof.mr. Pieter van Vollenhoven zijn vrijdagavond 17 november aanwezig bij de 36e editie van het Peter Stuyvesant bal in New York.
Lees verder

Koningin Máxima bij presentatie jaarbericht 2017 'Staat van het MKB' van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering
Hare Majesteit Koningin Máxima is vrijdag 17 november in haar hoedanigheid van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering samen met de andere leden aanwezig bij de presentatie van het jaarbericht 2017 'Staat van het MKB'. De presentatie vindt plaats op de 'Dag van de Ondernemer' bij familiebedrijf Octatube in Delft.
Lees verder

Koning bezoekt eenheden Koninklijke Landmacht in Duitsland
Zijne Majesteit de Koning heeft vandaag een werkbezoek gebracht aan eenheden van de Koninklijke Landmacht in Bergen-Hohne in Duitsland. Het bezoek stond in het teken van internationale samenwerking. De 43 Gemechaniseerde Brigade werkt nauw samen met de Duitse 1ste Pantserdivisie en militairen van de 13 Lichte Brigade nemen in 2018 deel aan de European Battlegroup (EUBG).
Lees verder