Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

woensdag 15 november 2017

Moodkids: Op een oude fiets kun je het leren…

Op een oude fiets kun je het leren…

Maar op een nieuwe ga je veel harder! Leren fietsen is voor een kind erg leuk: weer een stap naar zelfstandigheid. Maar wanneer kan je kind op zijn oude fiets de 'grote weg' op in plaats van op de stoep, je woonerf of in de speeltuin? Of wanneer mag je kind echt alleen zonder jou […]

The post Op een oude fiets kun je het leren… appeared first on MoodKids.

Lees verder

Wanneer krijgt jouw kind de eerste telefoon?

Eind vorig jaar kocht ik een nieuwe telefoon. Ik gebruikte zoveel verschillende apps voor MoodKids dat ik continu de melding kreeg dat ik te weinig geheugen had. Tijd voor een nieuwe met een groter geheugen.  Ik zette mijn simkaart om en mijn oude iPhone belandde op de immer groeiende berg op onze keukentafel. Job vroeg […]

The post Wanneer krijgt jouw kind de eerste telefoon? appeared first on MoodKids.

Lees verder