Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

vrijdag 10 november 2017

Provincie Limburg: € 100 miljoen voor erfpacht in Limburg

€ 100 miljoen voor erfpacht in Limburg
De Provincie Limburg trekt € 100 miljoen uit om het instrument erfpacht vaker in te kunnen zetten als aanjager van de economie. Dat blijkt uit een voorstel dat Gedeputeerde Staten vandaag aan het Limburgs Parlement heeft gestuurd.
Lees verder

Nieuwe delen Buitenring voor verkeer beschikbaar
Voor het einde van dit jaar worden er weer nieuwe delen van de Buitenring in gebruik genomen. Vanaf vrijdag 10 november 2017 is het deel tussen de N274 en de N276 beschikbaar. Vanaf vrijdag 17 november kan het verkeer van de rotonde Avantis tot aan de GaiaZOO over de Buitenring rijden. Eerder dan aanvankelijk gepland is -in overleg met de gemeente Kerkrade- ook het Buitenringdeel door het...
Lees verder

Bijzonderheden uit vergadering Provinciale Staten 10-11-2017
Mondelinge vragen werden gesteld door de fractie GroenLinks over de bestuurlijke indeling Noord-Limburg. Provinciale Staten stelden de heroverwegingen in de Limburgse railagenda gewijzigd vast.
Lees verder