Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zondag 12 november 2017

We zijn benieuwd naar jouw mening

kom bij het adviesteam
Bekijk de online versie indien deze e-mail niet goed zichtbaar is.
 
 
Header LifeGuard E-Zine
 
Geef je mening!
We willen jouw mening horen! Wil jij meedenken over de cover van de nieuwste Posterzine of meebeslissen wat leuke gadets zijn om over te lezen? Geef je dan op voor het adviesteam! Stuur ons een mailtje met je naam, leeftijd en contactgegevens en vertel waarom jij graag in het adviesteam wil.
meld je aan
 
 
Cameratrap
 
Win een wilflife-camera
Bind deze wildlife-camera aan een boom in je tuin of op je vakantieadres. En film alle wilde dieren uit de buurt mét geluid.
beantwoord prijsvraag
 
 
 
YouTubers strijden voor het milieu
Route12
In ROUTE 12 gaan Sabine & Yasmin elke donderdag de strijd met elkaar en andere Youtubers aan in hele vette, brutale en rebelse challenges, om o.a. food, water en plastic wast tegen te gaan! Ze laten zien hoe we met z'n allen wat beter kunnen zorgen voor onze aarde!
check de eerste aflevering
 
 
Nieuwe orang-oetangsoort ontdekt
Orang-oetan
Op Sumatra, Indonesië is een nieuwe orang-oetansoort ontdekt: de Tapanuli orang-oetan. Dit is aan ene kant heel bijzonder nieuws, maar met slechts een populatie van zo’n 800 dieren is de nieuwe soort meteen ook de meest bedreigde mensaap ter wereld. WNF-Indonesië gaat het gebied dan ook extra goed beschermen.
check de video
 
 
Natuur Historisch Museum Maastricht
Natuur Historisch Museum Maastricht
Met de bon uit je bonnenboekje kun je gratis naar het Natuur Historisch Museum in Maastricht, hét museum over de natuur in Limburg; nu en vroeger. Maak een reis door de tijd, van het steenkooltijdperk en de Krijtzee met de Mosasaurus. Bekijk de dieren van de hellingbossen en veel meer.
meer info
 
 
 
 
 
 
 
 
Volg ons op:
 
Facebook   Twitter