Zo benader je de klantenservice van DUO

De manier om in contact te komen met klantenservice DUO

De Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO, is inmiddels een bekende organisatie voor alles op het gebied van onderwijs. Wil jij bijvoorbeeld je studiefinanciering aanvragen, stopzetten of heb je vragen over je OV-kaart? Dan is het handig als je direct in contact kunt komen met de klantenservice van DUO. Maar laat dat nou net het probleem zijn. Tegenwoordig zijn er immers zoveel afdelingen die je kunt bellen! Wat is nou de juiste voor jouw hulpvraag? Wij vonden de oplossing voor jou. Via Klantenservice support kun jij snel met de juiste afdeling in contact komen. Zo kun je snel je zaken regelen met de klantenservice van DUO.

Vragen over je studiefinanciering? Zo neem je contact op met DUO

Als je net met een nieuwe studie gaat beginnen, wil je natuurlijk zo snel mogelijk studiefinanciering aanvragen. Er zijn veel keuzes die je dan moet maken. Wil je bijvoorbeeld de studiefinanciering in de vorm van een lening of aanvullende beurs? Wij begrijpen dat je vragen hebt, zeker wanneer je dit voor de eerste keer aanvraagt. Ook voor vragen over je reisproduct is het handig als je de juiste medewerker te pakken krijgt. Bij DUO kun je ook terecht voor inburgering in Nederland. Heb je daar een specifieke vraag over of heb je hulp nodig bij de regeling daarvan? De klantenservice van DUO helpt je graag. Nu alleen nog het juiste nummer, zodat je direct contact met hen kunt opnemen. Gelukkig ontdekte wij de website klantenservice support. Hierop vind je alle benodigde gegevens om eenvoudig in contact te komen met de juiste afdeling van de klantenservice.

Leg direct contact met klantenservice DUO

Benieuwd welke afdeling van de klantenservice DUO je moet bereiken voor jouw vraag of verzoek over je studiefinanciering of reisproduct? Of heb je een vraag over de inburgering? Doe dan net als wij en benader de verzamelwebsite klantenservice support. Voor elke hulpvraag, verzoek of klacht hebben zij een passende oplossing voor jou. Met de contactgegevens op de verzamelwebsite kom je snel in contact met de klantenservice van DUO.