Renovlies behang

renovlies behang

Renovlies behang in uw woning

Bent u bezig met de renovatie van uw huis of heeft u net een nieuwe woning gekocht? Dan bent u vast op zoek naar de beste producten om uw woning tot een mooi geheel te maken. Renovlies behang is bijvoorbeeld een mooi product om te gebruiken. Renovlies behang is een populaire keuze, omdat het voor naadloze en strakke wanden zorgt. In dit blog gaan we dieper in op renovlies behang.

Glasvezel of renovlies behang

Waar veel mensen gebruik maken van het bekendere glasvezel behang met motief, raden wij u renovlies aan. Renovlies behang wordt ook ingezet als alternatief voor stucwerk. Dit komt vanwege het super gladde effect dat u krijgt wanneer u renovlies op uw muren laat behangen.

De voordelen van renovlies behang

Renovlies behang biedt diverse voordelen. Zo is dit type behang brandveilig, krimpvrij, krasvast en stootvrij. Kiest u voor renovlies behang? Dan heeft u geen last van naden en is uw muur geheel effen. Andere type behang hebben vaak last van naden en kunnen daardoor minder strak ogen. Zeker wanneer u een egale muur in uw kamer wilt. Wist u dat u renovlies behang ook kunt sausen, zo kunt de kleur van het renovlies behang helemaal zelf kiezen.

Super sterk behang

Naast bovengenoemde voordelen heeft u met renovlies ook te maken met zeer sterk behang. Dit betekent dat het de kans op scheuren of andere oneffenheden verkleint. Ook kunt u genieten van:

  • Stootvaster behang dan normaal behang
  • Krasvaster behang dan normaal behang
  • 30% goedkoper dan stucwerk
  • Zelfde resultaat als stucwerk
  • Slecht een week nodig om aan te brengen

Stucwerk of renovlies behang

Voor de mensen die graag stucwerk willen aanbrengen aan hun muren, maar twijfelen omdat stucwerk vrij duur is, is renovlies behang dé oplossing! Stucwerk is niet voordelig, ook is het gevoelig voor beschadigingen en het neemt veel tijd in beslag om aan te brengen. Renovlies heeft geen last van deze nadelen. En toch krijgt u dezelfde mooie en professionele uitstraling als met stucwerk.

Meer weten over renovlies behang?

Bent u er al over uit of u voor behang, glasvezel, stucwerk of voor renovlies behang kiest? Wij wel, wij gaan voor de uitstekende alternatief van stucwerk: renovlies behang! Wilt u graag meer weten over dit uitstekende product? Vul dan dit contactformulier in en wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.