Derma kliniek Amsterdam zuid

Huidklachten

Last van huidklachten in Amsterdam Zuid

Wanneer u last heeft van diverse huidklachten, dan kunt u zich onzeker gaan voelen. Deze huidklachten kunnen vervelend aanvoelen en daarnaast wilt u er ook weer beter uit gaan zien. In dit geval is het verstandig om bij een kliniek in Amsterdam Zuid langs te gaan dat gespecialiseerd is in huidklachten en behandelingen. In dit blog vertellen wij u meer over de voordelen van LPG Endermologie.

Wat is LPG Endermologie

Wanneer u last heeft van bepaalde huidklachten, dan kan LPG Endermologie de oplossing zijn. Endermologie is een intensieve bindweefselmassage dat met behulp van een LPG-apparaat wordt uitgevoerd. Via de cilinders van dit apparaat wordt er steeds een huidplooi opgepakt en worden hier vervolgens langzame en regelmatige bewegingen op uitgevoerd. Door deze techniek worden de huid, onderhuid en onderliggende bindweefsels stevig gemasseerd.

Waarom LPG Endermologie ondergaan

LPG Endermologie wordt voor diverse ongemakken ingezet. Dit kan zowel voor medische als cosmetische redenen zijn. Doordat het apparaat met zuigkracht werkt, worden vocht en afvalstoffen via de huid afgevoerd. Ook wordt de structuur van uw huid en de onderliggende weefsels verbeterd. Uw huid wordt hierdoor weer soepel en daarnaast zorgt de LPG Endermologie voor een stimulatie van collageen en elastine voor versteviging van de huid.

LPG Endermologie en lymfedrainage

In de laatste 30 jaar is gebleken dat de LPG Endermologie behandeling gezien kan worden als de meest effectieve methode voor lymfedrainage. Bij lymfedrainage wordt het lymfestelsel bevorderd om lymfestroming te verbeteren in het lichaam. Het menselijk lichaam bestaat namelijk uit 60% water dat verdeeld is in onze lichaamscellen, bloedbanen, hersenbanen en lymfestelsel. Door deze stroming te verbeteren worden voedingsstoffen, witte bloedcellen en afvalstoffen beter vervoert door het lichaam.

Oorzaken van verhinderde lymfestroming

Bij sommige mensen wordt dit afvoerproces gehindert en dat kan ervoor zorgen dat er teveel vocht achterblijft in bepaalde delen van het lichaam, met alle gevolgen van dien. De oorzaken hiervan kunnen behoorlijk variëren: het kan genetisch bepaald zijn, maar ook ziekte en medicatie kunnen ervoor zorgen dat de lymfestroming in het lichaam verslechterd. Andere oorzaken kunnen zijn:

  • Zwaarlijvigheid
  • Zwangerschap
  • Hoge zoutinname
  • Ongezonde voeding
  • De overgang

Meer weten over derma kliniek in Amsterdam Zuid?

Lijkt het u ook fijn om van uw huidklachten af te komen? Door een LPG Endermologie te ondergaan kunt u uw klachten laten verminderen. Voor een goede behandeling gaat u naar een derma kliniek in Amsterdam Zuid. Wilt u graag meer weten over de behandeling van LPG Endermologie? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via dit contactformulier.