Handgemaakte dekbed gemaakt in Nederland

Handgemaakte dekbed

Handgemaakte dekbed gemaakt in Nederland

Niets gaat boven een lekker warm en zacht bed. Na een lange werkdag is het heerlijk om ‘s avonds je bed in te duiken. Je kunt deze beleving voor jezelf nog fijner maken door een op-en-top handgemaakt dekbed aan te schaffen. Dit soort dekbedden hebben diverse voordelen. In dit blog vertellen wij jou wat deze voordelen zijn. Lees dus nu snel verder en kom erachter of een handgemaakt dekbed gemaakt in Nederland ook iets voor jou is.

Driedelig dekbed voor ieder seizoen

Wist je dat een handgemaakt dekbed uit drie verschillende dekbedden bestaat? Er zijn namelijk twee gedeelten die zowel los als samen kunnen worden gebruikt. Deze functie is ideaal wanneer je tijdens de winter en zomer wilt kunnen afwisselen in dikte. Er zijn gedeelten die zowel los als samen kunnen worden gebruikt. Het dunste gedeelte is vergelijkbaar met een heerlijk licht donzen zomerdekbed en kan op de warmste dagen van het jaar worden gebruikt. Dit dekbed heeft een warmteklasse van 1. Het dikkere gedeelte is ideaal voor tijdens het voor- en najaar. Dit gedeelte heeft warmteklasse 2. Wanneer je deze twee delen samenvoegt, dan heb je een dekbed dat ideaal is voor tijdens de winter. Met dit 4-seizoenen dekbed heb je genoeg voor ieder seizoen van het jaar.

Dekbedden met verschillende vullingen

Deze 4-seizoenen donzen dekbedden bestaan uit minimaal 90% dons, lekker zacht dus! Er zijn ook 4 seizoen dekbedden die behalve van dons ook verkrijgbaar zijn met een vulling van wol, tencel of kameelhaar. Hierdoor heb je altijd voldoende keuze uit een materiaal die echt bij jou past. Elk materiaal reageert weer anders op temperatuur, zo hoef je geen nachten wakker te liggen in een te warm of te koud bed.

Zelf een handgemaakt dekbed aanschaffen

Ook zijn de handgemaakte dekbedden gemaakt in Nederland verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor elk bed is er een dekbed dat past. De kleine dekbedden zijn meestal rond de 140 bij 200 centimeter en de grootste ongeveer tot 240 bij 200 centimeter. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een handgemaakt dekbed van 200×220 ? Ook dit formaat is makkelijk te vinden. Voor meer informatie over handgemaakte dekbed gemaakt in Nederland kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via dit contactformulier.