Natuurstenen vloer? Zo moet travertin onderhoud

travertin onderhoud

Lees alles over het onderhoud van travertin

Als u een mooie natuurstenen vloer heeft wilt u natuurlijk ook dat deze mooi blijft. Maar hoe moet u uw travertin vloer eigenlijk onderhouden? In dit blog vertellen we u alles over travertin onderhoud!

Uw vloer mooi houden

U kunt uw vloer zelf mooi houden door regelmatig te stofzuigen, wissen en dweilen. Maar op den duur zal uw vloer toch slijten. De vloer glanst niet meer zo mooi en heeft dan dus een onderhoudsbeurt nodig. Dan is het zaak om een professional in te schakelen. Welke travertin behandeling voor uw vloer geschikt is, is afhankelijk van de staat van uw vloer. Moet uw vloer alleen wat glanzender worden gemaakt? Dan volstaat alleen polijsten. Is er echter een heuse reparatie of renovatie nodig, omdat er doffe plekken en krassen in zijn gekomen? In dat geval moet er rigoureuzer te werk worden gegaan.

Travertin onderhoud vergt expertise

Het travertin onderhoud vergt dus maatwerk en expertise. Schakel daarom een ervaren bedrijf in dat precies weet waar ze op moeten letten. Zij bekijken uw vloer en weten precies hoe ze deze er weer als nieuw uit kunnen laten zien. Mogelijke travertin behandelingen zijn onder andere:

  • Schuren
  • Polijsten
  • Impregneren
  • Kristalliseren

Uw onderhoudsbedrijf kiest de beste behandelmethode voor uw vloer. Wist u trouwens dat elke travertin behandeling stofvrij kan worden uitgevoerd? En vaak kan het meubilair gewoon binnen blijven! U hoeft dus niet uw hele huis leeg te halen om toch weer een vloer te hebben die er geweldig uit ziet!

Zoek een gespecialiseerd bedrijf

Als u uw vloeren er weer als nieuw uit wilt laten zien, raden we bij Vers van de Pers aan om op zoek te gaan naar een ervaren onderhoudsbedrijf dat gespecialiseerd is in natuursteen vloeren. We wensen u veel succes met uw travertin onderhoud!