Taxi nemen in plaats van openbaar vervoer

taxi,veilig alternatief om op uw bestemming te komen

Veilig alternatief om op uw bestemming te komen

Het coronavirus houdt ons al een paar maanden stevig in de houdgreep. En het houdt de gemoederen ook flink bezig. Wennen aan het ‘nieuwe normaal’ valt iedereen zwaar. Mensen snakken massaal naar het ‘oude normaal’. Er is gelukkig licht aan het einde van de tunnel. Vanaf 1 juni mogen we de touwtjes weer wat laten vieren. Scholen, cafés, theaters en bioscopen mogen gelimiteerd open, en dat betekent dat er automatisch weer meer gebruik gemaakt zal worden van de taxi. Ook op het zakelijke vlak zal er meer beweging komen. En omdat we liefst zo min mogelijk met het openbaar vervoer moeten reizen, is voor iedereen reizen met de taxi een goed alternatief. Ga voor het reserveren van uw taxirit alvast naar de website van het taxibedrijf.

Coronamaatregelen nog wel actief

Om de mogelijke druk op het openbaar vervoer te verlichten, is de taxi een prima alternatief voor alle soorten reizen, zeker de niet-noodzakelijke reizen. Een ritje met de taxi is wel zo’n veilig idee. Dat neemt niet weg dat we na de versoepeling van de maatregelen het beschermingsadvies van het RIVM nog wel blijven naleven. Dit betekent dat we u en onze chauffeurs vragen om het risico op verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen. Hierbij de maatregelen nog een keer op een tijdje. Wij vragen u en onze chauffeur:

  • Regelmatig de handen te wassen
  • In de binnenkant van de elleboog te hoesten en te niezen
  • Papieren zakdoekjes te gebruiken
  • Geen handen te schudden
  • Waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te houden
  • Niet naast iemand te gaan zitten, als dat niet nodig is

Voor uw en onze veiligheid zijn de volgende beschermingsmaatregelen in onze voertuigen aanwezig: handschoenen, desinfecterende doekjes, reinigingsalcohol en separatie schermen aan de hoofdsteunen.

Gegarandeerd een veilige rit

U ziet, ten opzichte van het reizen met het openbaar vervoer heeft u met een taxirit meer garantie op een veilige reis. Daarnaast geniet u natuurlijk ook gewoon van het comfort van een luxe auto met chauffeur. Reist u zakelijk? Dan kunt u in alle rust lekker doorwerken tijdens uw reis. Gaat u naar de kroeg of het theater? Drink dan gerust een heerlijke borrel! Weet u al waar u binnenkort moet zijn? Reserveer dan nu alvast uw taxi.

Heeft u ook nieuws dat u met iedereen wilt delen? Stuur ons dan uw bericht.