Nieuwe vloer, welke stijl past bij jou?

Look van de kamer verander je met vloer

Wil jij je vloer een make-over geven? Dan kun je kiezen uit veel verschillende stijlen. Kies bijvoorbeeld voor parket, PVC of laminaat in Zaandam. Dit zijn mooie, duurzame vloersoorten die in diverse stijlen te krijgen zijn. Zo is er altijd een variant van deze vloeren die bij jouw interieur past.

Klassieke parketvloer

Klassiek en elegant, zo kunnen we een parketvloer omschrijven. Natuurlijke interieurstijlen zijn hartstikke populair de laatste tijd, en een parketvloer past er perfect bij. De parketvloer bestaat uit massief houten onderdelen. Je hebt parketvloeren met grote planken, maar er zijn ook variaties die bestaan uit kleine onderdelen. Eik is de meest traditionele, en populairste houtsoort, maar er zijn ook andere houtsoorten mogelijk. Je kunt de natuurlijke kleur van de vloer behouden, maar je kunt ook kiezen voor andere kleuren. Bovendien zijn verschillende legpatronen mogelijk, zoals planken, visgraat en mozaïek.

Laminaat in vele stijlen

Nog altijd is laminaat ontzettend populair. En dat is niet zo gek, want het is niet alleen in diverse stijlen te krijgen, maar met laminaat profiteer je nog van meer voordelen. Het onderhoud hiervan is zeer makkelijk, veel eenvoudiger dan parket. Hoewel laminaat niet volledig uit echt hout bestaat, is het bijna niet van parket te onderscheiden. Net als parket is laminaat ook in verschillende legpatronen te verkrijgen. Bovendien is het heel eenvoudig te leggen, is het gemakkelijk te onderhouden en heeft het een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Pvc: mooi en gemakkelijk

De laatste vloer die we nog willen bespreken, is de pvc-vloer. Wil jij een vloer die super onderhoudsvrij is, en in veel verschillende stijlen te krijgen? Dan ga je voor pvc. Die is beschikbaar in houtstijl, natuursteen, betonlook en meer. Kortom, voor elke interieurstijl is er een passende pcv-vloer te krijgen. Een groot voordeel van de pvc-vloer is dat hij bovendien zeer vochtbestendig is. Je kunt hem dan ook goed in ruimtes als de keuken plaatsen.

Heb je hulp nodig met het kiezen van een vloer stijl die perfect bij je past? Neem dan gerust contact op, wij helpen je graag verder.