Last van ongedierte? Win direct advies in over bestrijding

Last van ongedierte? Win direct advies in over bestrijding

Ongediertebestrijding advies helpt u verder

Heeft u te maken met ongedierte in uw woning of kantoor? Vliegen, wespen, houtworm, ratten, muizen, mollen of kruipende insecten; ze kunnen u allemaal tot last zijn. Ofwel plagen; daarom worden het ook wel plaagdieren genoemd. Wil u van dergelijk ongedierte af? Dan is het verstandig om advies over ongediertebestrijding in te winnen bij een gespecialiseerd bedrijf. U leest er hier meer over.

Pas op voor uw gezondheid

Het is geen geheim dat plaagdieren kunnen schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk om een beginnende plaag zo snel mogelijk te bestrijden. Net alleen voor uw gezondheid, maar ook voor uw vloeren, en meubilair. Laat u dus altijd goed adviseren over hoe en wanneer ongedierte te bestrijden en met welke middelen.

Voorkom de aanwezigheid van plaagdieren

Ongedierte in huis is super vervelend. Daarom kun je maar beter voorkomen dat ze je huis inkomen. Dus mocht u bijvoorbeeld op een dag een zilvervisje zien, of een klein gaatje in uw houten vloer? Dan kan het zomaar het begin zijn van een plaag. Kom dan direct in actie en neem contact op met een ongediertebestrijder. Hoe sneller je dat doet, hoe lager de kosten. Het belangrijkste advies dat we u hier direct kunnen geven is dat u de komst of aanwezigheid van ongedierte met zien te voorkomen. Hoe u dat doet, verschilt natuurlijk per dier maar we kunne wel alvast een paar algemene tips geven:

  • Laat etenswaren niet staan. Ruim ze altijd goed op en laat geen kruimels achter op tafel of op uw keukenblad
  • Dicht alle naden en kieren van je huis, zodat er geen dieren door kunnen
  • Plaats horren voor ramen en deuren
  • Verwijder een voedselbron of nestplaats of laat deze weghalen door een ongediertebestrijder

Diezelfde ongediertebestrijder kan u uiteraard uitgebreid verder adviseren.

Wil u uw ervaringen met ongedierte met ons delen? Neem dan gerust contact met op. We zien uw bericht graag verschijnen.