Sieraden trends 2022

Edelsteen sieraden

De sieraden trends van dit jaar

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe rages en trends. Zo ook op het gebied van sieraden. Lees dus zeker verder als jij stijlvol het nieuwe jaar door wilt gaan, want wij zochten voor u uit welke sieraden trends we kunnen verwachten in 2022.

Klein maar fijn

De grote oorbellen en gigantische kettingen laten we achter ons. In plaats daarvan zullen we vooral de smallere sieraden veel in de winkels zien. Denk bijvoorbeeld aan knopjes of dunne ringen als oorbellen, smalle kettingen en kleine hangertjes en subtiele armbanden.

Lekker veel sieraden combineren

De sieraden die we veel in de winkels zullen gaan zien, zijn dus niet per se heel groot en opvallend. Toch betekent dit zeker niet dat u met uw sieraden voor een subtiele look hoeft te gaan. Het is namelijk heel hip om de kleine sieraden met elkaar te combineren. Het is niet snel te veel, dus leef je lekker uit. Draag meerdere ringen, laat nog een gaatje bij schieten voor een extra oorbel en draag dubbele kettingen. Doordat de sieraden zelf niet te veel opvallen, kunt u door veel accessoires te combineren alsnog de aandacht trekken.

Mix en match

Het dragen van veel verschillende sieraden tegelijkertijd betekent ook dat u best wat mag variëren in de stijlen. Gouden sieraden en zilveren sieraden door elkaar dragen kan dus gewoon komend seizoen! Ook is het tof om verschillende stijlen te combineren. Draag bijvoorbeeld een schattig kettinkje in combinatie met een stoere choker.

Edelsteen sieraden

Een andere nieuwe trend komend jaar zijn de edelsteen sieraden. Hiermee kunt u echt zorgen voor je eigen unieke look, omdat iedere edelsteen weer net een beetje anders is.

Welke sieraden gaat u kopen voor het nieuwe seizoen? Wij zijn erg benieuwd, dus laat het weten!