Wanneer kiezen voor een mantelzorgwoning?

Wanneer kiezen voor een mantelzorgwoning?

Een mantelzorgwoning: zelfstandigheid voor uw dierbare

Bent u mantelzorger, en wilt u kiezen voor een mantelzorgwoning aan huis? Dan kiest u voor comfort en zelfstandigheid voor uw familielid of andere dierbare. Wanneer u de mogelijkheden wilt verkennen voor het plaatsen van een mantelzorgwoning aan huis, kunt u hiervoor gebruikmaken van een zorgwoningvergelijker. In dit artikel ontdekt u meer voordelen die het kiezen voor een mantelzorgwoning met zich meebrengt.

De voordelen van een mantelzorgwoning

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een mantelzorgwoning aan huis, en profiteren van de vele voordelen daarvan. Wanneer ook u voor deze optie kiest om de mantelzorg voor uw dierbare te realiseren, ervaart u de volgende voordelen:

  • Een mantelzorgwoning is betaalbaar en binnen enkele maanden te realiseren
  • Een mantelzorgwoning kan naar wens worden vormgegeven
  • Units kunnen worden aangebouwd of op uw terrein geplaatst
  • U houdt als mantelzorger tijd over en behoudt uw privacy
  • Uw dierbare woont zelfstandig, maar heeft de juiste zorg nabij
  • U wordt van A tot Z begeleid in het proces
  • U kunt altijd eerst terecht voor een gratis adviesgesprek

Zelf een mantelzorgwoning huren of kopen

Bent u mantelzorger, en wilt u graag een mantelzorgwoning voor uw dierbare huren of kopen? Er bestaan vele mogelijkheden om dit te realiseren, en een mantelzorgwoning is sneller opgeleverd dan u misschien denkt. Een zorgunit voor uw dierbare is al binnen enkele maanden te op te leveren, of u nu op zoek bent naar een aanbouwunit, een losse unit in uw tuin of zelfs naar een mobiele zorgunit.

Kiezen voor een mantelzorgwoning aan huis

Kiezen voor een mantelzorgwoning aan huis is geheel betaalbaar en bovendien op maat te realiseren. Twijfel dus niet en neem contact op met een specialist bij u in de buurt die u verder kan helpen. Met een mantelzorgwoning op maat bent u als mantelzorger geholpen met uw privacy en tijd, en kan uw dierbare zo lang mogelijk zelfstandig wonen met de juiste zorg nabij.

Bent u mantelzorger en heeft u zelf een bijzondere ervaring of woonoplossing voor uw dierbare? U kunt deze met ons delen door een bericht te sturen via ons contactformulier.