Anti-aging behandeling Arnhem

Anti aging behandeling Arnhem

U hoeft er niet oud uit te zien

Iedereen moet er op een dag aan geloven, ook u in Arnhem: rimpels en huidverslapping. We worden immers allemaal ouder. Toch hoeft u er niet oud uit te zien. Er zijn genoeg behandelingen waarmee u de tekenen van het ouder worden kunt tegengaan. Misschien weet u door al het aanbod niet precies wat u kiezen moet. Daarom zetten we hier voor u een aantal effectieve anti-aging behandelingen voor de huid in Arnhem op een rij.

Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping

Iedereen wil oud worden, maar niemand wil oud zijn. En u wilt er zeker niet oud uitzien. Daarom kleedt u zich zorgvuldig en verft u uw haar wanneer het grijs wordt. Maar ook de huid heeft te lijden onder het ouder worden. Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping overkomen ons op een gegeven moment allemaal. Maar niemand wil dit. Ons uiterlijk is belangrijk in ons werk en sociale leven. Onze huid kan veel verraden over onze leeftijd. Daarom is het belangrijk deze goed te verzorgen. Gelukkig zijn er ook behandelingen die het ouder worden van de huid tegengaan.

Soorten behandelingen

Door uw huid te laten behandelen, kunt u vroegtijdige huidveroudering tegengaan en de beginnende tekenen van huidveroudering verminderen. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. Welke het meest geschikt is, is afhankelijk van de mate van veroudering en het resultaat dat u wenst. Wij behandelen hieronder de volgende behandelingen:

  • Mesopeel
  • TCA-peeling
  • Skinpen (medisch micro-needling)

Mesopeel

Mesopeel is een vorm van peeling. Een peeling is een vloeistof die op uw huid wordt aangebracht. Zo worden dode huidcellen verwijderd en huidvernieuwing gestimuleerd. Dit heeft tot gevolg dat er minder verkleuringen en oneffenheden op uw huid te zien zijn, uw huidstructuur verbetert en uw huid een egalere teint krijgt.

TCA-peeling

Bij beginnende huidveroudering kan een TCA-peeling op uw huid worden aangebracht. TCA staat voor tricloorazijnzuur. Door deze behandeling gaat uw huid zich vernieuwen en maakt ze nieuw collageen en elastine aan. Hierdoor wordt uw huid elastischer, verstorende verkleuringen worden verminderd, uw huidstructuur wordt verbeterd en uw teint geëgaliseerd.

Skinpen

Skinpen wordt ook wel medisch microneedling genoemd. Hierbij worden met steriele naaldjes kleine openingen gemaakt in uw huid. Het natuurlijke herstelproces wordt diep in de huid geactiveerd. Hierdoor wordt er nieuw collageen en elastine aangemaakt. U zult het resultaat merken. Uw huid wordt voller en steviger. Eventuele littekens, fijne lijntjes en rimpels zijn minder en de teint van uw huid is egaler.

Professionele anti-aging behandeling in Arnhem

Bent u op zoek naar een anti-aging behandeling in Arnhem? Kies dan voor een professional. Uw huid ziet er jonger en frisser uit. Dat wil toch iedereen? Heeft al eens een anti-aging behandeling in Arnhem gehad? Vertel het ons via het contactformulier.