Krassen verwijderen uit steen

Krassen verwijderen uit steen

Krassen uit uw natuursteen verwijderen

Met een marmeren vloer of keukenblad creëert u echt sfeer in uw woning. Toch wordt er ook geleefd in het huis en dat betekent dat er zo nu en dan krasjes kunnen ontstaan in uw prachtige natuursteen. Deze krassen of kleine beschadigingen zijn bijna niet te voorkomen. Daarom is het goed om te weten wat u kunt doen wanneer u een paar krassen in uw natuursteen heeft gezien. In dit blog vertellen wij u hoe u deze krassen uit steen kunt verwijderen.

Zelf krassen verwijderen

Wanneer u de eerste kras ziet in uw nieuwe natuurstenen vloer, dan kan dit een hopeloos gevoel geven. U vraagt zich af hoe u deze kras ooit gaat verwijderen. Maar als u twee rechterhanden heeft dan kunt u overwegen om dit zelf op te lossen. Let er wel op dat het zelf verwijderen van krassen ook juist voor meer krassen kan zorgen. Mocht u het echt zelf willen doen, dan kunt u de volgende stappen volgen:

  • Maak de vloer schoon met warm water
  • Gebruik een zachte doek die geen krassen kan geven
  • Maak de tegels goed droog
  • Schuur de kras weg met fijn schuurpapier in cirkelvormige bewegingen
  • Wrijf het stof weg met een zachte doek

Krassen verwijderen uit handen geven

Voor het beste resultaat raden wij u aan om niet zelf aan de slag te gaan. Wanneer u professionals inhuurt, bent u verzekerd van een uitstekend eindresultaat. Zij weten de juiste technieken en hebben de juiste materialen bij zich. Zo voorkomt u veel stress en gedoe.

Meer weten over krassen verwijderen uit steen?

Krasloze natuurstenen vloeren zien er prachtig uit! Schakel daarom de hulp in van een professioneel bedrijf dat uw krassen kan verwijderen uit steen. Het juiste onderhoud van uw natuurstenen vloeren zorgt ervoor dat uw vloeren nog veel langer meegaan. Wilt u graag meer informatie over hoe u krassen uit steen kunt verwijderen? Wacht dan niet langer en vul vandaag nog dit contactformulier in, wij helpen u graag verder!
——————————-