Duo Dimmer

led dimmer

De handige Duo Dimmer

Ben je op zoek naar een uitstekende Duo Dimmer? In dit blog vertellen wij jou meer over de Duo Dimmer en wat dit apparaat allemaal voor jou kan betekenen. Want met een Duo Dimmer kun je een hele hoop! Lees dit blog nu snel verder om erachter te komen of de Duo Dimmer ook bij jouw woning of pand past.

De Duo Dimmer voor jou

De Duo LED Dimmer kan 2×0.3/200 Watt dimmen per zijde, daarnaast is deze dimmer ook universeel inzetbaar. Dankzij de goede instelbare mogelijkheden kun je de lamp perfect gebruiken en naar eigen voorkeur instellen. De Duo Dimmer is een echt topmodel en een aanwinst voor in jouw woning of pand.

De instellingen van de dimmer

Wat maakt een Duo Dimmer nou zo ontzettend goed? Wij vertellen het je graag. Een Duo Dimmer is uitstekend, omdat deze met diverse instelmogelijkheden en hoogwaardige dimtechniek komt. Dankzij deze dimmer heb je nooit last van knipperende LED verlichting . De instelmogelijkheden zijn:

 • Min instelling
 • Max instelling
 • Auto afstelling

Algemene informatie

Natuurlijk is het ook fjn om te weten wat de algemene informatie is van een Duo Dimmer. Daarom hebben wij dit speciaal voor jou op een rij gezet:

 • Te gebruiken als hotelschakeling
 • Inbouw
 • Draaiknop
 • Geruisloos dimmen
 • Beschermt tegen piekspanning
 • Geschikt voor alle bekende merken frontplaten
 • Werkt ook zonder nuldraad
 • Geschikt voor 0.3-200 Watt

Wat de Duo Dimmer regelt

De Duo Dimmer regelt ook automatisch de fase aansnijding of fase afsnijding. Dit betekent dat de LED dimmer dus altijd werkt. Met de Auto Afstelling wordt het minimale en maximale wattage afgesteld van de gekoppelde lamp. Daarnaast is het ook mogelijk om de minimale dimming en maximale dimming in te stellen middels stelschroeven.

Meer weten over Duo Dimmer?

Lijkt jou de Duo Dimmer ook handig voor in jouw woning of pand en heb je hier nog een paar vragen over? Je kunt ons altijd bereiken door dit contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden graag al jouw vragen over de Duo Dimmer.