5x waarom een beschermpaal aanschaffen

beschermpaal aanschaffen

Voorkomen van een ramp

Heeft u weleens akelige momentjes, waarop u bang bent dat een auto te dicht langs uw winkel, restaurant of garage rijdt? Dan raden wij u aan om één of meerdere beschermpalen aan te schaffen. Deze beschermpalen zorgen ervoor dat auto’s geen ramkraak kunnen veroorzaken. De beschermpalen zijn zo sterk, dat zij een auto kunnen tegenhouden. Zorg ervoor dat u met een gerust hart kunt werken en ‘s avonds weer naar huis kunt, met het idee dat uw pand goed beschermd is. In dit blog leest u de 5 redenen waarom u een beschermpaal aan moet schaffen.

Beschermpaal geeft veilig gevoel

Ramkraken zijn verschrikkelijk en moeten om die reden altijd voorkomen worden. Gelukkig kunt u met een beschermpaal dit soort gebeurtenissen tegengaan. Dat is fijn voor uw pand en zorgt voor de veiligheid van u, uw personeel, klanten en spullen. Een beschermpaal geeft u dus rust. U weet zeker dat een auto geen schade kan toebrengen en dat is een fijn gevoel. Zeker wanneer u duurdere spullen heeft of verkoopt.

Beschermpalen schrikt slechte mensen af

Ten tweede schrikt u mensen af die kwade bedoelingen hebben. Met een beschermpaal laat u al zien dat er geen mogelijkheid is om met een auto schade aan te richten. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Kies daarom voor één of meerdere beschermpalen mensen met slechte bedoelingen af te schrikken.

Bescherm uzelf, uw personeel en klanten

Natuurlijk heeft de beschermpaal als derde ook een omgekeerde werking, het schrikt niet alleen af maar geeft ook u, uw personeel en klanten een veilig gevoel. Met een beschermpaal weten zij dat hen niks kan gebeuren. Dit is ideaal voor op een terras waar veel auto’s langsrijden. De mensen op het terras voelen zich dankzij de geïnstalleerde beschermpalen veilig.

Beschermpaal is breed inzetbaar

Een beschermpaal kan op verschillende plekken worden ingezet. Dat is de vierde reden waarom u een beschermpaal aan moet schaffen. De beschermpaal is dus breed inzetbaar:

  • Winkels en groothandels
  • Supermarkten
  • Distributiecentra en opslagplaatsen
  • Particulieren en gemeenten
  • Garagebedrijven
  • Schoolgebouwen
  • Monumentale panden

Beschermer van uw spullen

Als laatst beschermt de beschermpaal niet alleen mensen, maar ook uw spullen. Stel dat u meerdere duurdere auto’s in uw garage heeft staan, dan is het ideaal om deze waardevolle spullen te beschermen door middel van een of meerdere beschermpalen. De beschermpaal is dan ook niet zo opvallend en kan makkelijk worden geïnstalleerd. Veel van deze palen zijn handmatig maar ook vanaf een afstand bestuurbaar. Dat is makkelijk met in- en uit rijden.

Meer weten over beschermpalen?

Lijkt u de beschermpaal ook ideaal? Ga dan ook zoek bij een betrouwbaar bedrijf en laat uw eigen beschermpalen installeren. Liever eerst meer weten over de beschermpaal? U kunt ons al uw vragen via dit contactformulier toezenden en wij komen graag bij u terug.