Kerstpakket met alcohol, ach waarom niet?

Kerstpakket met alcohol. Waarom niet?

Kerstpakket mag best een feestje zijn

Twijfelt u of u een kerstpakket met alcohol moet of mag schenken aan uw werknemers? Waarom zou u het niet doen? Schenken, proosten en drinken! Een alcoholisch drankje maakt elk feestje compleet én extra gezellig. Denkt u dat er mensen zijn in uw organisatie die een andere mening zijn toegedaan? Dat is natuurlijk mogelijk. Geef in dat geval iedereen de mogelijkheid om te kiezen voor een kerstpakket zonder alcohol en een kerstpakket met alcohol. Dan weet u zeker dat iedereen tevreden de kerstvakantie ingaat. Kerstpakketten met alcohol bestelt u eenvoudig bij de gerenommeerde leverancier van kerstpakketten.

Kerstpakketten met alcohol bestellen

Een kerstpakket mag best een feestje zijn. Een kerstpakket met alcohol is een mooie aanvulling op de mogelijkheid om een feestje te organiseren. Wel vraagt elke gelegenheid om een andere borrel! U kunt er als schenker van de kerstpakketten over nadenken welke soorten kerstpakketten met alcohol u wilt aanbieden.

Kerstpakketten met bier

Als u denkt aan de mannelijke collega’s in uw bedrijf, dan kunt u ze toch eigenlijk geen groter plezier dan het schenken van een bier kerstpakket? U kunt zelf een bier pakket samenstellen met een thema. Kies bijvoorbeeld alleen voor triple bieren, of voor trappistenbieren. Bier kerstpakketten zijn het perfecte kerstpakket voor de echte bierliefhebbers die kennis willen maken met nieuwe bieren en smaken.

Kerstpakketten met wijn

Met een wijn kerstpakket heeft u zeker ook een succesvol kerstpakket in handen. Wijn kerstpakketten vallen bij vrijwel iedereen die van gezelligheid houdt in de smaak. Bij een feestelijke gebeurtenis, zoals Kerst dat is, hoort een goed glas wijn. Bij wijze van borrel of als aanvulling op een feestelijk kerstdiner. Wijn kerstpakketten zijn daarom altijd leuk om te geven als eindejaarsgeschenk.

Andere kerstpakketten met alcohol

Uiteraard zijn er meer ‘smaken’ dan bier en wijn. Wilt u goede kerstpakketten met alcohol (laten) samenstellen en/of bestellen? Neem dan altijd even contact met een goede leverancier en samensteller van kerstpakketten. Dan weet u zeker dat u uw bijdragen heeft geleverd aan een gezellig kerstfeest voor iedereen! Kerstpakketten kunt u tegenwoordig eenvoudig online bestellen in een webshop.