De handigste weetjes en feitjes over gellak

nagelstudio-amsterdam

Gellak laten zetten? Lees eerste deze blog

De vrolijkste kleuren gellak op jouw handen en voeten, dat ziet er leuk uit. Maar ben je daarnaast ook nieuwsgierig naar wat je wel en wat je niet moet doen met gellak? In dit blog gaan we dieper in op de effecten van gellak op jouw nagels.

De nagels voorbereiden

Let erop dat de nagelstyliste in jouw buurt niet je hele nagel schuurt, dit hoort niet. Een goede nagelstyliste verwijdert dode huidcellen, duwt de nagelriemen naar achter en verwijdert het stof. Hierna wordt het gelpolish netjes aangebracht. Vertrouw je de situatie niet? Dan kun je van te voren altijd even checken of ze met door EU goedgekeurde merken werkt. Je kunt dit ook altijd even navragen. Het laatste dat je wil is dat ze met chemische stoffen op je huid en nagels werkt. Dit kan namelijk ernstige gevolgen hebben.

Dit moet je niet doen met gellak

Een van de dingen die je moet vermijden wanneer je net gellak hebt laten zetten is het pulken aan de eventueel loskomende stukjes. Wanneer je uit verveling hieraan gaat pulken maak je ook het bovenste stukje van je nagel los. Op den duur zorg je er dan voor dat je na elke behandeling steeds dunnere nagels krijgt. Dit zou natuurlijk zonde zijn.

Gellak netjes verwijderen

Wil je je gellak laten verwijderen omdat het tijd is voor een nieuw kleurtje? Of beginnen ze er na 2 weken minder mooi uit te zien? Ga dan naar jouw salon in Amsterdam. In de salon horen ze jouw nagels te weken. Willen ze jouw nagels in de plaats daarvan vijlen? Dan zit je bij een verkeerde salon. Je kunt je nagels extra beschermen met seal & protect producten. Vraag in jouw salon in de buurt wat de mogelijkheden zijn.

Zoek professionele nagelstyliste in Amsterdam

Laat jouw nagels lakken door echte professionals. Gelukkig zijn er genoeg salons bij jou in Amsterdam waar je je gellak kan laten zetten. Heb jij goede of slechte verhalen over gellak of over de nagelsalon bij jou in de buurt? Laat dan hier jouw verhaal achter.