Hoe polijst u uw natuursteen vloer?

vloer Polijsten

Het polijsten van uw vloer

Heeft u een natuursteen vloer die er niet meer zo mooi uitziet als dat hij heeft gedaan? Dan is het polijsten van uw vloer de oplossing. Als u besluit dat u uw vloer wilt laten polijsten, dan voorziet u deze van een zeer verfijnde afwerking. Niet alleen oogt uw natuursteen vloer weer als nieuw, maar het vormt ook een extra beschermlaag tegen toekomstige beschadigingen. Wilt u weten hoe u uw vloer kunt polijsten? Dan leest u snel dit blog!

Waarom uw vloer polijsten?

Als uw natuursteen vloer intensief gebruikt wordt, zal deze in de loop der tijd gaan verslijten. Er zullen krassen ontstaan en uw vloer kan dof worden. Gelukkig is dit heel goed op te lossen door uw vloer te laten polijsten. Uw natuursteen vloer zal weer als nieuw ogen! Niet alleen komt uw vloer er mooier uit te zien, ook heeft het door het polijsten een extra beschermlaag en kan uw vloer weer jaren vooruit!

Zelf polijsten

Een natuursteen vloer polijsten is een klus die met grote zorg uitgevoerd dient te worden. Als u een klein oppervlakte natuursteen zelf wilt polijsten, moet u dit doen met de juiste materialen. Hiervoor heeft u een polijstmachine nodig met diamant polijstschijven. Met deze schijven haalt u namelijk kleine oneffenheden of krassen uit uw natuursteen. Heeft u een grote oppervlakte die behandeld moet worden? Dan kunt u het beste een professioneel bedrijf inschakelen.

Schakel een professioneel bedrijf in

Als u verzekerd wilt zijn van een goed gepolijste vloer, dan schakelt u een specialist in. Deze zorgt ervoor dat uw vloer helemaal naar wens wordt behandeld. Wilt u een een lichte glas of juist een hoogglans afwerking? De keuze is aan u.

Heeft u een natuursteen vloer laten polijsten? Wat vond u van het resultaat? Laat het ons weten via ons contactformulier. Wij zien graag uw reactie tegemoet!