Beveiliging regelen in Brabant

Beveiliging regelen in Brabant

Procedure en veiligheid

Gaat u binnenkort voor een operatie naar het ziekenhuis? Dan wilt u misschien graag weten hoe het zit met de veiligheidsrisico’s en eventuele beveiliging in het ziekenhuis. In dit blog zullen we dieper ingaan op de procedures die u dan dient te volgen.

Beveiliging in het ziekenhuis

Een ziekenhuisbezoek wordt door iedereen anders beleefd. Sommige mensen vinden het prima en willen maar al te graag dat de operatie uitgevoerd wordt. Anderen maken zich meer zorgen over eventuele veiligheidsrisico’s en beveiliging in het ziekenhuis. U bent immers, al dan niet geheel, onder verdoving. U heeft dus geen controle over de situatie. Het is dan fijn om te weten waar een ziekenhuis qua beveiliging aan voldoet. Heeft het ziekenhuis bijvoorbeeld wel een beveiliger in Tilburg, waar het ziekenhuis zit? En als dit zo is, door welk bedrijf wordt dit gedaan? Bedrijven zoals CBO security zijn uitstekende ondernemingen waarvan u zeker kan zijn dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw eigen veiligheid tijdens de operatie.

De procedures in het ziekenhuis

Om uzelf gerust te stellen kunt u enkele procedures doorlopen voordat de operatie van start gaat. Om deze procedures overzichtelijk te maken hebben wij een lijst voor u opgesteld:

  • Bereid uzelf goed voor op het bezoek aan het ziekenhuis, schrijf al uw vragen op
  • Neem de medicatie die u gebruikt mee en vermeld ook allergieën
  • Alleen als alles duidelijk is geeft u toestemming of u vraagt om bedenktijd
  • Bespreek hoe uw operatie zal verlopen, vraag ook wat u moet voorbereiden
  • Zorg dat er naar uw naam, geboortedatum en te opereren lichaamsdeel gevraagd wordt

Meld onveilige of onhygiënische situaties

Een ander belangrijk punt waar u aandacht aan kunt besteden is of u zich veilig voelt en het idee hebt dat u hygiënisch behandeld wordt. Meld het als er iets gebeurt wat niet de bedoeling is. Voelt u zich onveilig? Laat dit dan ook weten. Het is essentieel dat de beveiligingsregels in Brabant in het ziekenhuis goed zijn.

Meer weten over beveiliging regelen in Brabant?

Bent u nu beter op de hoogte van ziekenhuisprocedures voor een veilige operatie? Of heeft u meer vragen over de beveiliging in ziekenhuizen in Brabant? Aarzel dan niet en neem contact met ons op door uw vragen via dit contactformulier te stellen.