Steenstrips voor al je wanden

Een populaire wandafwerking

Steenstrips zijn een populaire wandafwerking, zowel binnens- als buitenshuis. Je knapt er je muren enorm mee op en geeft ze een robuuste look. Steenstrips zijn een prima alternatief voor bijvoorbeeld tegels, verf of behang en veel betaalbaarder en praktischer dan een echte stenen muur. In dit blog bespreken we de voordelen van steenstrips en bekijken we of het de wandbekleding is waar jij naar op zoek bent.

Een natuurlijke look

Steenstrips geven je wanden een natuurlijke look. Geen wonder dat steeds meer mensen gebruik maken van steenstrips om het uiterlijk van hun muren te verbeteren. De natuurlijke structuur van de steenstrip zorgt voor een warme uitstraling en verbindt binnen en buiten met elkaar. Er zijn diverse varianten zodat je kiest voor een persoonlijke touch. Denk bijvoorbeeld aan warme bruintinten, koele grijstinten of rustige wittinten.

Robuust steen

Steenstrips hebben niet alleen een mooie, robuuste look, ze zijn ook nog eens sterk. Zo zijn ze beter bestand tegen breken en afbrokkelen dan veel andere wandbekledingen, zoals beton. Daarbij kunnen ze goed tegen allerlei weersomstandigheden. Bovendien zijn steenstrips makkelijk te onderhouden en bovendien brandwerend. En dat terwijl ze maar 2 centimeter dik zijn. Je bevestigt ze ook nog eens eenvoudig op een bestaande muur.

De voordelen van steenstrips

Steenstrips hebben veel voordelen. We zetten ze voor je op een rij:

  • Slechts 2 centimeter breed;
  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Zeer vormvast;
  • Vuurvast;
  • Eenvoudig te plaatsen;
  • Ook als hoekstrip verkrijgbaar;
  • Vorstbestendig, dus geschikt voor buiten.

Steenstrips bij jou in huis

Ben jij na het lezen van dit blog overtuigd van de voordelen van steenstrips? Wacht dan niet langer en bestel ze bij de dealer bij jou in de buurt. Heb je al ervaring met steenstrips en wil je ons er meer over vertellen? Gebruik dan het contactformulier.