Loods plaatsen

Loods plaatsen

Ben je net begonnen met jouw hoveniersbedrijf en merk je dat je ruimte tekort komt? Dit is voor veel beginnende ondernemers herkenbaar. Veel starters beginnen met een kleine schuur. Voor je het weet is er geen ruimte meer, dat betekend dat je ook niet meer kan groeien als bedrijf. Dit is iets wat je natuurlijk wilt voorkomen. Wees daarom verstandig en laat op korte termijn een loods plaatsen. Wij vertellen je graag meer over de positieve punten van een loods laten plaatsen.

Voordelen van zelfbouw loodsen

Er zijn verschillende manieren om een loods te laten plaatsen. Je kunt dit groots aanpakken door een architect en een aannemer in te huren, maar dit kost je natuurlijk behoorlijk wat geld. Kijk daarom naar een oplossing dat voornamelijk praktisch is. Een loods laten plaatsen heeft veel voordelen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

  • De montage van een loods is makkelijker
  • Je kunt kiezen uit verschillende kleuren
  • Je hebt ook de keuze uit diverse materialen
  • Je kunt de loods zelf samenstellen

Kies een loods met montagehandleiding

Wil je de loods zelf plaatsen? Dan is het belangrijk dat je er een met een montagehandleiding uitkiest. Zo kun je precies zien hoe de loods geplaatst moet worden. Heb je liever iemand die de loods gaat plaatsen? Ook dat is mogelijk. Kijk vooral goed rond naar de mogelijkheden en stuur jouw vragen naar ons op. Voor je het weet kan jouw hoveniersbedrijf verder groeien.

Meer weten over loods laten plaatsen?

Welk type loods je ook wilt laten plaatsen, er zijn mogelijkheden zat! Je kunt al loodsen vinden vanaf 4 meter breed, 6 meter lang en 2 meter hoog. De ideale grootte om jouw bedrijf extra ruimte te geven. Geef jouw wensen door aan de leverancier en voor je het weet staat de loods er. Wil je graag meer weten over een loods laten plaatsen? Wacht dan niet en zet jouw vragen in het contactformulier, we helpen je graag verder!